hoogwaardige digitale foto vergrotingen fine-art en canvas afdrukken zwart-wit kunst fotos giclee prints
  home produkten prijzen bestellen contact links  
 
 

Al onze afdrukken worden uitgevoerd op hoogwaardig media.

Wij maken enkel gebruik van de allernieuwste generatie pigment-inkten. Deze inkten geven betere en diepere kleuren, en hebben een veel hogere UV bestendigheid dan de klassieke dye-inkten. Hierdoor is ook de levensduur van de afdrukken aanzienlijk groter. Afhankelijk van het gekozen materiaal, is een levensduur tot 100 jaar en meer mogelijk.

Door het gebruik van meerdere gradaties van zwart pigment-inkten worden perfecte zwart-wit afdrukken verkregen.

Afdrukken zijn verkrijgbaar op volgende media:

 • Zijdeglans papier SG201:
  Een hoogwaardig "Resin Coated" papier, met een halfmat oppervlak. Daardoor geeft dit papier de "dure" satijn foto-look. Zeer mooie uitstraling, ook achter glas, maar geeft wel meer weerspiegelingen dan mat papier.

 • Hoogglans papier GL201:
  Een hoogwaardig "Resin Coated" papier, met een sterk glanzend oppervlak, waardoor de klassieke hoogglans foto-look wordt verkregen. Is wel zeer onderhevig aan weerspiegelingen.

 • Mat papier MA101:
  Heeft een helderwit glad mat oppervlak, zonder weerspiegelingen. Ideaal papier om in te lijsten achter glas. Ook zonder glas geeft het mat papier een uitzonderlijk mooi resultaat. Uitermate geschikt voor hedendaagse zwart-wit en kleur afdrukken, portret werk, kunst reprodukties.

 • Fine-art papier mat FA101:
  Natuurlijk-wit mat aquarel papier, op basis van katoen, met een ultra-fijne oppervlakte structuur. Zeer geschikt voor artistieke prints, kunstdrukken en hedendaagse (kunst) fotografie (bvb. oude gebouwen, portretten, landschappen enz.) Ook uitermate geschikt voor zwart-wit afdrukken. Heeft de uitstraling van mat bariet doka papier.

 • Fine-art papier zijdeglans FS601:
  Natuurlijk-wit aquarel papier, op basis van katoen, met een ultra-fijne oppervlakte structuur en een zijdeglans coating. De coating zorgt voor een uniek effect bij het afdrukken van artistieke prints, kunstdrukken en hedendaagse (kunst) fotografie. Heeft de uitstraling van glanzend bariet doka papier. Uitzonderlijk papier voor zwart-wit afdrukken!

 • Fine-art papier zachte structuur FT502:
  Natuurlijk-wit mat aquarel papier, op basis van katoen, met een zachte structuur. Zeer geschikt voor kunst reproducties, uitnodigingen, exclusieve foto-, geboorte- en communie-kaarten, artistieke grafische ontwerpen.

 • Fine-art papier middel-grove structuur FT504:
  Natuurlijk-wit mat aquarel papier, op basis van katoen, met een middel-grove structuur. Zeer geschikt voor kunst reproducties, uitnodigingen, exclusieve foto-, geboorte- en communie-kaarten, artistieke grafische ontwerpen.

 • Canvas doek mat CM501:
  Een echt schildersdoek materiaal. Gemaakt van dicht geweven katoenvezel en voorzien van een matte coating. Kan worden opgespannen en ingelijst. Dit is het materiaal voor verrassend "echte" kunst reproducties op doek, zowel oud als modern.

 • Canvas doek zijdeglans CS501:
  Een echt schildersdoek materiaal. Gemaakt van dicht geweven katoenvezel en voorzien van een zacht-glanzende coating. Kan worden opgespannen en ingelijst. Dit is het materiaal voor verrassend "echte" kunst reproducties op doek, zowel oud als modern.

 • Zelfklevend vinyl mat AV701:
  Duurzaam, scheurbestendig en watervast zelfklevend materiaal. Geeft afdrukken met heldere en frisse kleuren. Kan gebruikt worden voor reclame borden en display materiaal.

 • Polyester banner PB201:
  Een duurzaam geweven polyester materiaal voor banners, vlaggen en spandoeken. Is waterbestendig, en kan dus ook buiten worden gebruikt. Ideaal voor beurzen, winkels, exposities, musea, gevel-bevestiging enz.

 • Backlit film BF101:
  Een glanzende doorschijnende kunststof film. Is krasvast en waterbestendig. Wordt gebruikt voor lichtbakken en backlit displays zowel binnen als buiten.

 • Andere media leverbaar op bestelling. Vraag vrijblijvend inlichtingen.